Krydderkage

Banankugler

Banankulgerne er en god modspiller til dadelkuglerne og smager rigtig lækkert. De er desuden rigtig nemme at lave og så kræver de ikke særlig mange ingredienser – og man skal heller ikke ud og købe en hel helsekost forretning, som man skal med nogle sunde opskrifter. Jeg er sikker på, at de passer rigtig godt til en kop kaffe en aften :)
Jeg har fået inspiration på stinna.dk, men lavede dog kun 1/2 portion, da jeg ikke kan spise så meget og ændrede lidt i opskriften, så det passede til, hvad jeg lå inde med i mine køkkenskuffer.

IMG_4326

Til 1 lille tallerken 
1 banan
1 spsk kokosmel
50 gram mandler
1 spsk usødet kakao
1 spsk peanutbutter

30 gram chokolade 80%
Kokosmel

Blend mandlerne næsten til mandelmel, jeg havde lidt stykker i, for at give kuglerne lidt struktur. Knæk bananen i stykker og kom op til mandlerne. Kom så kokosmel, kakao og peanutbutter i og blend det sammen. Sæt massen i fryseren og vent 15 minutter.
Imens hakkes chokoladen meeeeget fint og der kommes lidt kokosmel på et skærebræt, dog adskilt. Det er til at rulle kuglerne i.
Når massen har sat sig, formes der små kugler og de rulles i hhv., chokolade og kokos.
Opbevares i køleskabet :)

banankugler

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krydderkage