Bountykage

Krydderkage

En juleklassiker af de bedre, nemlig krydderkagen – dog bare i en lidt sundere version uden fedtstof, hvedemel og sukker. Dog er der frugtsukker i bananer, men man kan jo ikke leve af luft :)
Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker alt med kanel, hvilket nok er fordi jeg elsker alt med jul. Den er rigtig dejlig, kagen altså, og man skal ikke snyde sig selv. Jeg er sikker på, at den bliver bagt igen til ‘ægte’ jul, nemlig december måned.
Vejret er koldt, gråt og virkelig kedeligt, så derfor er man faktisk berettiget til kage, ISÆR sammen med en chai latte en kold eftermiddag efter gåtur i kulden med hunden. Han skal jo luftes og er ligeglad med, om jeg fryser.

IMG_4345

1 til brødform
3 bananer
25 gram hørfrø
1,5 spsk kanel
60 gam rugmel
10 gram havregryn
1 stor tsk honning
2 spsk sukrin gold
1,5 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
3 æg
1 firkant 70% chokolade

Tænd ovnen på 160 grader.
Knæk banenerne i stykker og bland alle ingredienser i. Blend herefter til en ensartet masse og kom i en brødform. Drys med kanel på toppen og bag i mellem 35-40 minutter.

Er virkelig lækker lun, men fejler bestemt heller ikke noget afkølet :)

krydderkage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bountykage