Chokoladekage

Müslibar med mørk chokolade

Igår, søndag, havde jeg så voldsomt meget lyst til at gå i køkkenet, så der blev kreeret müslibarer med mørk chokolade, sunde peanutbuttercups og den bedste grøntsagslasagne – og det bedste var, at der var rester tilbage fra aftensmaden, glæder mig allerede ;) men de her müslibarer er altså virkelig lækre og smager rigtig godt af ristede nødder og kerner med en bund af en god mørk chokolade. Et godt bud til at stille den søde tand og lette sult uden at spise en chokoladebar og en masse mystiske ting. Opskriften fik jeg inspiration fra min venindes mor, der stod og lavede dem en dag jeg var derhjemme. Fik dog aldrig opskriften, men fik læst ingredienslisten og fandt en der lignede meget den samme på nettet. Jeg har dog kommet noget vaniljeproteinpulver i for at give den et lidt højere proteinindhold og for at give en lidt længere mæthedsfornemmelse :)

mulsibar2.jpg

Til 9 barer
1 scoop vanilje proteinpulver (jeg bruger Star Nutrition whey-80 fra bodystore)
50 gram mandler
25 gram solsikkekerner
25 gram kokosmel
75 gram havregryn
2 spsk honning
75 gram skyr
50 gram rosiner
1 æg

50 gram mørk chokolade

Tænd ovnen på 150 grader.
Hak mandlerne groft. Bland havregryn, hakkede mandler, solsikkekerner, kokosmel. Læg blandingen på bagepapir og rist det i ovnen i cirka 15 minutter, indtil det er let gyldent.
Imens müsliblandingen er i ovnen, blandes skyr, proteinpulver, honning, rosiner og æg.
Når müsliblandingen er færdig sættes ovnen op på 175 grader.

Bland så müsliblandingen med skyrblandingen og bland det så godt sammen.

”Dejen” vil være så fast, at man kan forme den i den ønskede tykkelse og længde. Jeg lagde min i en kageform, bare så den havde lidt stabilitet. Bag den i 15-20 minutter.
Tag bardejen ud og skær dem i 9 barer. Læg dem så på bagepapir og bag dem færdig i 10 minutter ved samme temperatur (175 grader)

muslibar1.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokoladekage