Kikærte-brownie
Once again… Brownie i forklædning. En dåse kikærter havde jeg alligevel aldrig troet, at jeg skulle bruge til en brownie – også at det endda blev en svampet, lækker brownie. Der er der også brugt lidt brun farin, men det er jo fredag – og jeg har hørt, at man gerne må, når det er fredag og man er trættere end træt ;) Men i hvertfald smager fantastisk og jeg skal ha’ et stykke til xfactor i aften!
Til en lille bradepande
100 gram mandler
1 dåse kikærter
1 dl olie
1/2 dl kaffe
130 gram brun farin
40 gram honning
50 gram usødet kakao
3 tsk vaniliepulver
1 1/2 tsk bagepulver
1/2 tsk groft salt
100 gram mørk chokolade (jeg bruge 86%)
Tænd ovnen på 175 grader.
Blend mandlerne til mel og gør det samme med kikærter og tilsæt så olien. Blend til det er en jævn og glat masse. Tilsæt så æg og kaffe og blend godt. Tilsæt brun farin, honning, kakao, salt, bagepulver og vaniliepulver. Hak den mørke chokolade groft og kom i.
Kom blandingen i en brandepande med bagepapir i og bag den i cirka 20-30 minutter alt afhængig af ovn.
Ingen kommentarer endnu