Cookiedoughkugler

Proteinbarer med tørret frugt

Det er ferie, det er påske og der skal stadig trænes! Så nu, hvor jeg har lidt ekstra tid imellem fødselsdage og familiehygge :) Det har været en rigtig skøn ferie og jeg har simpelthen fået set så mange dejlige veninder der har været hjemme på ferie, fået hygget med familien, kysset med min kæreste, gået ture hånd i hånd, grinet og lagt neglelak med veninder, været på Krydset og spille pool. Det har desuden også været sindssygt lækkert vejr! Jeg elsker ferie :) Tilbage til proteinbarerne, så der det jo ikke fordi jeg ikke ejer en proteinbar.. Faktisk så har jeg måske lidt flere herhjemme end gennemsnittet.. Det er min guilty -shopping-pleasure ;)

proteinbar2.jpg

Til 10 barer
2 dl havregryn
10 tørrede abrikoser
1 stor håndfuld mandler
1 håndfuld rosiner
1 dl solsikkekerner
1 håndfuld sesamfrø
2,5 scoop chokoladeproteinpulver
2 spsk usødet kakao
2 spsk kokos
1/2-1 dl mælk
1 tsk kanel

20 gram mørk chokolade

Tænd ovnen på 200 grader. Hak mandler, abrikoser og rosiner. Bland så alle ingredienser og kom mælk i lidt efter lidt. Det bliver en sej masse. Kom så bagepapir i en kageform og tryk dejen ud i cirka 1-1,5 cms tykkelse. Bag barerne i 20 minutter.
Når barerne er kom lidt chokolade på toppen indtil det smelter.

proteinbar1.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cookiedoughkugler