Tunbøffer

Chokolademuffins

Det er fredag og egentlig var det meningen at vi skulle til VZ, men vi ville hellere bare lave noget pigehygge med noget god mad og x-factor finale. Så det blev til grøntsagslasagne, jordbær med chokolade, chokolademuffins og slik til mine tykke veninder (love you) ;)
De er med gode ingredienser, uden mel, fedtstof og sukker og smager forrygende. De røg i hvert fald ned! Opskriften kommer oprindeligt fra trinetheodora.dk

browniemuffins.jpg
Til 12 muffins
3 små bananer
2 æg
3/4 dl mandler
3/4 dl havregryn
1/2 dl kokosmel
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
1 scoop chokoladeproteinpulver
1 1/2 spsk usødet kakao
1 lille bitte sjat mælk

Mørk chokolade

Tænd ovnen på 200 grader. Blend mandler, havregryn og kokosmel til fint mel – egentlig til ukendelighed. Kom det så op i en skål. Mos bananerne og kom dem op i. Kom så alle andre ingredienserne op i skålen og rør godt rundt. Fordel dejen i 12 muffinsforme. Hak 20 gram mørk chokolade og fordel en smule i hver muffin.
Bag dem så midt i ovnen i 15 minutter.
Kom så igen lidt mørk chokolade på toppen og lad det smelte som glasur. Brug 80%’s chokolade, så er det helt lovligt ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tunbøffer