STUDENT 2014

Ich bin ein Berliner

Eller nej. Jeg er røvelendig til tysk, på trods af, at jeg havde faget fra 7.klasse-2.g. Det fangede mig aldrig rigtigt og vi blev sgu aldrig gode venner. Jeg kan remsen Ich bin, du bist, er ist – også stopper mine kundskaber også der. Sad, but true ;) Men det forholder sig jo heldigvis sådan, at de også snakker engelsk i Tyskland og det er heldigt, for i juli drog min kære bedre halvdel og jeg til Berlin.
Berlin har lidt en speciel betydning for os, da det var der “vi fik øjnene op for hinanden”, på skoletur i 9.klasse. Vi havde ikke liiigefrem været de allerbedstesupervenner i 7.-8.klasse, men i 9.klasse begyndte vi at få samme venner og indså, at måske er det rigtigt, at den man tugter elsker man. For en ting er ligeså sikkert som at bjørnen skider i skoven, og det er, at jeg elsker ham mere end noget andet. Men vi havde længe snakket om, at vi skulle en tur til Berlin, bare for hyggens skyld og fordi vores historie da er meget hyggelig.
Vi var afsted i tre dage, grundet arbejde. Som tjener er juli jo højsæson, så det havde jo været idioti, at tage fri i 14dage.
Vi kom afsted med AirBerlin – fantastisk oplevelse. Det gør vi gerne igen! Anbefaling herfra. Vi kom afsted 20minutter før tid, fik gratis drikkelse, chokolade og snacks ombord og super service :)
Vi boede på Hotel Park Inn midt på Alexander Platz og hvor var det dog fantastisk, at kunne gå direkte fra værelset – eller, vi boede på 23. etage eller sådan noget. Men vi kom direkte ud på pladsen, som var fyldt med mennesker, boder, hygge og ægte feriestemning.
Vi lavede ikke andet end præcis det vi havde lyst til. Shoppede, gik en masse, kyssede, holdte i hånd, spiste mad, spiste verdens bedste håndlavede chokolade, slappede bare af. Det var en dejlig tur med verdens bedste. Vi havde perfekt vejr og Berlin er jo en dejlig by! berlin1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STUDENT 2014